Steam_api64r.dll Bulunamadı Hatası Veriyor! Çözümü Nasıl Yapılır?

Steam_api64r.dll Bulunamadı Hatası Veriyor! Çözümü Nasıl Yapılır?

Bu İçeriklerde İlginizi Çekebilir

Steam_api64r.dll Bulunamadı Hatası Veriyor! Çözümü Nasıl Yapılır?


Merhabalar Arkadaşlar. Bu Yazımızda Sizlere Steam Oyunlarına Girişte " Steam_api64r.dll "  şeklindeki hatanın çözümünü anlatacağız nasıl yapılır onu Göstereceğiz.


Bazı oyunlara girişte aşağıda gördüğünüz gibi steam_api64.dll hatası verebiliyor. Mesela biz bu hatayı Call of Duty Infinite Warfare oyununa girerken almıştık.



Hatanın Yazılışı :

Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü steam_api64r.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.


Arkadaşlar bu hatanın çözümü için internetten steam_api64r.dll dosyasını bilgisayarınıza indirip bu dosyayı oyunun yüklü olduğu yere eklemeniz gerekiyor. Çözümü için steam_api64r.dll dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu Program Files dosyası içerisine yapıştırmamız gerekmektedir. Örneğin biz buradaki “dll-overhaul.com/file/steam_api64r.dll” linkten dll dosyasını indirip oyun klasörüne atmıştık. Bu şekilde çalışmıştı. Fakat bazı dll dosyaları çalışmayabiliyor. Bu yüzden farklı yerlerden indirip kurmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca dll dosyasını eğer bilgisayarınız 64 bitse ona göre indirin. 32 bit ise 32 bitlik olanı indirin.


Ek olarak şunu da belirtelim arkadaşlar. Bazı bilgisayarlarda bu dll dosyasını indirince virüs uyarısı veriyor. Haliyle Windows güvenlik duvarı hata veriyor. İşte bu şekilde hata alırsanız öncelikle Windows güvenlik duvarını kapatmanız gerekmektedir. Virüs korumayı kapattıktan sonra dll dosyasını indirip oyun klasörüne atın. Sonrasında Windows güvenlik duvarından oyunun bulunduğu klasörü dışlama olarak ayarlayabilirsiniz. Yoksa bilgisayarı her açıp kapattığınızda yine aynı hatayı alacaksınız. Ve her seferinde virüsü kapatıp dll dosyasını indirip klasöre atmakla uğraşacaksınız. Bu yüzden tek seferde virüs taramayı dışlama olarak ayarlarsanız bilgisayar o oyunun dosyasını hiç taramaz. Haliyle dll dosyasını virüslü olarak algılamaz. Bu sayede oyuna giriş yaparken her seferinde hata almazsınız. 


Yorum Gönder

📜 Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
📜 Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
📜 Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
📜 Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
📜 Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...
📜 Yorum Yaparken Hata Oluştu Mesajı Alıyorsanız. Çerezlerinizi Temizlediğinizden Emin Olun.

Copyright © TLCRBN Designed by Bilge Han Bilgen | TLCRBN .