Valorant'ta Sizi Ön Plana Çıkarak Taktikler

Valorant'ta Sizi Ön Plana Çıkarak Taktikler

Bu İçeriklerde İlginizi Çekebilir


Son zamanlarda oyuncuların gözdesi olan  Valorant, oyunculara sunmuş olduğu strateji ve heyecanı birlikte yaşatıyor . Valorant'ta burada vereceğimiz strateji ve taktiklerle oyunda ilerlemenizi hızlandırır oyun kabiliyetinizi artırabilirsiniz burada öğreneceğiniz taktikler stratejiler diğer oyunlarınızdada etkisi fazla olacaktır.


Valorant'ta En Mantıklı Strateji ve Taktikler Nelerdir ?


Valorant yeni oyuncunun asla unutmaması gereken oyunlarda takım rolünün fazla olduğu ve oyun kazanılıyorsa takım halinde kazanıldığını unutmamak gerekir. Takım Arkadaşlarıyla yani kendi rastgele raunddakilerden ziyade ekip olmuş yada oluşturmuş kişiler diğer oyunculara göre kazanım oranı daha fazla oluyor. Oyunun durumuna göre takım arkadaşlarınızla sürekli iletişim halinde ve birlikte plan yaparak oynamanız gerekiyor böylece açıkları bir bir kapatmış olursunuz kaybediyorsanız bile kazanmaya başlayabilirsiniz , Haritanın uzak bir bölgesinde öldüğünüzde takım arkadaşlarına sizi vuranı kullandığı silahtan , kaç kişi oradaydı gördüğünüz kişileri karakter isimlerini verip arkadaşlarına yol çizebilir mantıklı plan ve adımlara geçebilirler



Valorant Atış Pratiği Ne Sıklıkla Yapılması Gerekiyor ?

Rekabetin Yüksek olduğu bu oyunda , atışlarınız ne kadar isabetli ve doğru açıda olursa okadar sizi kurtarır ve oynayışınızı bir üst seviyeye atlatır oyundan o kadar çok zevk almaya başlarsınız bunu kendinize sıra olarak iş görevi gibi düşünün ilk oynunuza girmeden 5-10 dakika bu atış poligonunda pratik yapın ve kendinizi hazırlayın. Atış Poligonunda yapacağınız bu pratik sizi oyunda daha iyi konumlara gelmenizi sağlayacaktır ve arkadaşlarınız tarafından "kolun yok" gibi rahatsız edici kelimeler duymanızı engelleyecektir.






Alacağınız Silahları Önceden Belirleyin


Oyundaki Silahların kendilerine göre farklı özellikleri mevcut . Silahların Tepkimeleri ve özellikleri iyice benimsemeniz sizleri daha iyi nişan alma ateş etme yolunda başarılı bir oyuncu yapacaktır. Bu Nedenle her silahı poligonda deneyip,hangi silahda daha iyi atış yapıyorsunuz kaç vuruş kaç kafa vuruşu bunun ince matematiğini yapabilir size en doğru silahı kullanmanızı belirleyebilirsiniz. 




Mesafeleri İyi Ölçün 


Oyunda silahları iyi tanıyın demiştik,oyunda silahlara olan hakimiyetiniz ne kadar iyi olursa o kadar mesafe ölçümü yapar milimetrik vuruşlar yapabilirsiniz . Bunun İçin Oyun Sizlere ayar imkanı sunmuş bu sayede kendinize göre Aim ayarlarınızı belirleyebilir en iyi vuruşlara yol gösterebilirsiniz.Bu Ayararı Oyun Ayarları Bölümünden Değişiklik yapabilirsiniz.




Farenin Hassasiyetini Size En Uygun Şekilde Ayarlayın


Her Oyuncunun kendine has bir fare hassasiyeti bulunuyor , kimisi çok hızlı olmasını isterken kimiside çok yavaş olmasını istiyor , başarılı sonuçlar elde edebiliyorsanız iki fare ayarınıda deneyin size en uygun olanı bulun ve işe koyulun.Artık Fare Ayarlarınızıda belirledikten sonra geri karşı takımı alt etmek ve oyunun Galibiyet'ini tatmakta kalıyor.




Bıçakla Koşmak


Haritanın neresinde Olursanız olun hızlı yol kat etmenizi sağlayacak birinci husus, Bıçak'la koşmaktır. Normal tabanca ile koşsanız bile bir ağırlığı olduğu için bıçağa nazaran daha yavaş kalacaksınız buda önceden gidip pozisyon almanızı saniye olsa bile geçiktirecektir.Bu nedenle bıçakla koşmak en doğru hareket olur,Ateş Edeceğiniz zaman çömelmeyi unutmayın daha isabetli atışlar ve saplara engel olmuş olacaksınız.




Bu Yazımızda sizlere Valorant'ta nasıl yol izlersiniz, başarılı olmanın püf noktalarını iyi oyuncuların bu stratijle oynadığını ve sizinde bu yolda ilerlemenizi göstererek bu yazıyı sonlandırıyorum.Buraya kadar okuyup bu yazılanları denediysen ne mutlu bize,yorumlarda belirtmek istediğiniz şeyleri ve bu yazı hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum..

2 yorum :

  1. Bu makale iş görür doğru bilgiler verilmiş. ilk başladığımda pratik kesinlikle yapmıyordum ama sonradan anladım asıl işin orda bittiğini. Konuyu beğendim admin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncen için teşekkür ederiz , bu yoldan hepimiz geçtik neredeyse

      Sil

📜 Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
📜 Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
📜 Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
📜 Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
📜 Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...
📜 Yorum Yaparken Hata Oluştu Mesajı Alıyorsanız. Çerezlerinizi Temizlediğinizden Emin Olun.

Copyright © TLCRBN Designed by Bilge Han Bilgen | TLCRBN .