Elden Ring Steam Yeniden Başlatma Gerekli Hatası Çözüm

Elden Ring Steam Yeniden Başlatma Gerekli Hatası Çözüm

Bu İçeriklerde İlginizi Çekebilir


 Elden Ring Steam Yeniden Başlatma Gerekli Hatası ile mi karşılaştınız? 

Birşeylerin Yanlış gittiğini düşünüyorsanız  bu makalede bu hatayı nasıl düzelteceğinizi öğrenin.

Elden Ring, piyasaya girdikten sonra oyuncular bir sıra oyun içi kritik hatalar, Elden Ring’de görünmez düşmanlar ve çok daha fazlasını bildirdiği için, muhtemelen oynanması en zahmetli oyun olarak görülüyor.

 Bu sorunların çoğu Bandai Namco tarafından düzeltiliyor, ancak bir hata giderildiğinde bir başka hata ortaya çıkıyor. Son zamanlarda, oyuncular Elden Ring’i başlatırken sonsuz Steam Yeniden Başlatma Gerekli döngüsü hatasını alıp tekrar tekrar kapatılıp açılıyordu.

Aynı sorunla karşı karşıyaysanız, bu makale tam size göre. Hatayı hemen düzeltmek için adım adım talimatları izleyin. 

Elden Ring Steam Yeniden Başlatma Gerekli Hatası Hatasının Sebeblerini Listeledik :


  1. Bozuk veya eksik oyun dosyaları : Elden Ring’in oyun dosyaları bozuk veya eksikse, Elden Ring Steam yeniden başlatma gerekli sorunuyla karşılaşabilirsiniz.
  2. Eski Steam : Kullandığınız Steam istemcisi eskiyse, bu uyumsuzluk sorunlarına neden olur ve oyunun düzgün şekilde başlatılmasını durdurur ve Steam’in yeniden başlatılması gerekli döngüsünde takılıp kalabilir
  3. Steam Katmanları : Steam katmanları seçeneğinin bu soruna neden olması muhtemeldir, bu nedenle bilgisayarınızın özelliği açıksa, bu hatanın gösterilmesine neden olabilir.
  4. Windows Defender veya Üçüncü Taraf Antivirüs: Bilgisayarınızda bulunan güvenlik programı, oyun ve steam istemcisi ile çakışabilir ve oyun başlatılırken hatanın gösterilmesine neden olabilir.

Bu nedenle, bunlar Elden Ring steam yeniden başlatması gerektiğini gösteren yaygın hatalardan bazılarıdır, şimdi sorunu tamamen çözmek için verilen düzeltmeleri yöntemlerini izleyin.

Elden Ring Steam Yeniden Başlatma Gerekli Hatası Nasıl Düzeltilir?

1. Çözüm – Steam İstemcisini Güncelleyin


Öncelikle Steam’i yeniden başlatmanız önerilir ve açılırken mevcut Steam’in en son güncellemesini kontrol edin ve güncelleyin. Bu çözüm, birçok kullanıcının sorunu çözmesi için işe yarıyor, bu yüzden denemeye değer. Eski Steam istemcisini çalıştırmak muhtemelen uyumluluk sorunlarına neden olabilir ve Elden Ring Steam’in yeniden başlatılması sorununa yol açabilir.

Bu nedenle, Steam oyun istemcisini güncellemeye ve sorunu çözmeye yardımcı olup olmadığını kontrol etmeye değer. Steam oyun istemcisini güncellemek için aşağıda belirtilen adımları izleyin:

  • Steam oyun istemcisini başlatın ve sağ üstte bulunan Steam seçeneğine tıklayın .
  • Şimdi Steam İstemcisi güncellemelerini kontrol et seçeneğine tıklayın.


  • Steam, varsa güncellemeleri indirecek ve kuracaktır.
  • Güncellemeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

2. Çözüm – Steam’i Beta Sürümüne Güncelleyin

Garip gelebilir, ancak Reddit ve oyun forumu sitelerinde, oyunlarını beta sürümüne güncellemenin Elden Ring Steam Yeniden Başlatma Gerekli Hatası sorununu çözmelerine yardımcı olduğunu söylediler. Bu nedenle, denemenizi ve sorunu çözmenize yardımcı olup olmadığını kontrol etmenizi öneririz. Steam oyun istemcisini Beta sürümüne güncellemek için aşağıda belirtilen adımları izleyin:
  • Steam oyun istemcisini başlatın ve sol üstte bulunan Steam seçeneğine tıklayın .
  • Ayarlar’a tıklayınArdından sol tarafta bulunan Hesap seçeneğine tıklayın.
  • Beta katılımında , değişikliği tıklayın.
  • Steam güncelleme seçeneğine tıklayın .

  • Steam, bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı isteyecek, bu yüzden sisteminizi yeniden başlatın.
  • Şimdi oyunu başlat
Artık Elden Ring’i başlatırken Steam’in yeniden başlatılması gerektiği tahmin ediliyor. Ancak, hala sorunla karşı karşıya olduğunuzu görüyorsanız, bir sonraki düzeltmeye gidin.

3. Çözüm – Windows’u Güncelleyin

Steam gibi, herhangi bir uyumluluk sorununu önlemek için güncellenmiş Windows sürümünü çalıştırmak önemlidir. Bu nedenle, Windows için güncellemeleri kontrol etmeniz önerilir. Windows güncellemelerini kontrol etmek için aşağıda belirtilen adımları izleyin:

  • Başlat simgesine sağ tıklayın ve Ayarlar’a tıklayın
  • Şimdi sağ tarafta bulunan Güncelleme ve Güvenlik seçeneğine tıklayın.
  • Ardından Güncellemeleri Kontrol Et seçeneğine tıklayın; Windows güncellemeleri arayacak ve varsa bunları yükleyecektir.

eldenringhata,elden ring,elden ring steam,elden ring hata çözüm,elden ring fix,elden ring steam fix,steam yeniden başlatma hata fix,elden ring hata fixleri,elden ring steam yeniden başlatma hatası fix,tlcrbn , hata çözümleri

Yorum Gönder

📜 Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
📜 Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
📜 Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
📜 Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
📜 Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...
📜 Yorum Yaparken Hata Oluştu Mesajı Alıyorsanız. Çerezlerinizi Temizlediğinizden Emin Olun.

Copyright © TLCRBN Designed by Bilge Han Bilgen | TLCRBN .