Epic Games Ücretsiz Oyunu EARTHLOCK 16 Kasım - 23 Kasım Arası Ücretsiz

Epic Games Ücretsiz Oyunu EARTHLOCK 16 Kasım - 23 Kasım Arası Ücretsiz

Bu İçeriklerde İlginizi Çekebilir














Earthlock is an indie developed, adventure RPG inspired by the classic 3D RPGs of the late 90's, with a fresh take on turn based combat and character progression.



Türler

  • Macera
  • RYO 
  • Sıra Temelli

Özellikler

  • Kumanda Desteği
  • Tek Oyunculu

İçinizdeki Kahramanı Keşfedin

Binlerce döngü önce dönmeyi bırakmış sert bir gezegen olan Umbra'nın güzel dünyasını kurtarmak için bir yolculuğa çıkın. Amon'un amcasını kadim bir tarikatın pençesinden kurtarma görevi olarak başlayan görev, çok geçmeden yapımı yüzyıllar süren bir maceraya dönüşür. Yıkıcı geçmişin tekrarlanmasını önlemek için bu sıra dışı kahraman grubunu bir araya getirmelisiniz.

Dünya

Umbra'nın büyülü dünyasını keşfedin ve Earthlock Artifact'in sırlarını ortaya çıkarmak için geçmişte kaybedilen yerleri keşfedin

Kahramanlar

Gezegeni içlerinde büyüyen kötülükten kurtarmak için kendi kişisel keşif yolculuklarıyla bu kahraman grubunu birleştirin ve dünyaya girişimde bulunun. Karakter başına iki farklı duruş kullanarak düşmanlarınızı yenmek için stratejinizi karıştırın ve güçlü yetenekler veya benzersiz avantajlar ortaya çıkarmak için karakterlerinizin savaş bağını oluşturun.

Savaşlar

Şiddetli boss savaşlarında hayatta kalmak için gereken taktiksel seçimlerin derinliklerini keşfetmek için büyük gelenekteki arenalarda sıra tabanlı savaşlara dalın.

Kendi Gizli Adanız

Maceraya bir ara verin ve kendi adanıza kaçın. Burada büyülü malzemeleri toplayabilir, silahlar, faydalı öğeler ve avantajlar üretebilirsiniz.

Overworld

Yapacak çok şey varken kendinizi Overworld'de kaybedebilirsiniz. Eşyaları toplayın, çiçek toplayın, sevimli Bibis'leri yakalayın veya takas etmek için hazineleri kazın ya da bir sonraki savaşınızda size destek olacak en tuhaf iksirleri ve mühimmatları hazırlamak için Plumpet Adası'na geri dönün.

Yetenek Tablosu

EARTHLOCK benzersiz bir yetenek panosu sistemine sahiptir; klasik yetenek ağacına yeni bir bakış. Bu pano, oyuncunuzun güçlü ve zayıf yönleri üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar. Yetenekleri tahtanın içinde ve dışında değiştirebilirsiniz, böylece her karaktere istediğiniz oyun tarzına göre ince ayar yapabilirsiniz. Yetenek panosunda ayrıca dünyada oluşturup toplayabileceğiniz, size özel dövüş becerileri ve yetenekleri kazandıran "Avantaj Yetenekleri" de bulunur.



Epic Games Store  Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu EARTHLOCK 16 Kasım - 23 Kasım Arası Ücretsiz

Yorum Gönder

📜 Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
📜 Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
📜 Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
📜 Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
📜 Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...
📜 Yorum Yaparken Hata Oluştu Mesajı Alıyorsanız. Çerezlerinizi Temizlediğinizden Emin Olun.

Copyright © TLCRBN Designed by Bilge Han Bilgen | TLCRBN .