Oyun Dünyasında Karşılaşılan Komik Hatalar: " Bu Neydi Şimdi " Diye Sorduran Absürd Anlar

Oyun Dünyasında Karşılaşılan Komik Hatalar: " Bu Neydi Şimdi " Diye Sorduran Absürd Anlar

Bu İçeriklerde İlginizi Çekebilir

Absürd Oyun Hataları2
Oyun dünyasında karşılaşılan komik hatalar, kapalı kapılardan geçmeye çalışan karakterlerden uçan atlara, kayıp yüzlerden orantısız vücutlara kadar çeşitleniyor. Bu hatalar bazen sinir bozucu olsa da genellikle oyuncuları güldürüyor. Oyunseverler arasında efsaneleşen bu hatalar, yapımcılar tarafından kasıtlı olup olmadığı belirsizdir, ancak bu hatalar oyunculara eğlenceli anlar yaşatıyor. İçeriğimizde, oyun dünyasındaki ilginç bug'ları derledik.

Red Dead Redemption'da Gözden Kaçmayan Oyun Hataları




Red Dead Redemption evreninde atlar, alışılmışın dışında hareketlere sahip. Oyunda, zıplayan at arabaları ve hatta uçan atlar gibi ilginç sahnelerle karşılaşabilirsiniz.

Böyle Hata Hiç Bir Oyunda Denk Gelmediniz - FIFA 2012



FIFA dünyasında, kafasız futbolcular, boyu aniden uzayan kaleciler ve beklenmedik anda birbirini öpmeye çalışan oyuncular gibi komik hatalar sıkça karşılaşılan bir durum. Oyunseverler, FIFA'nın eğlenceli yanlarını keşfederken, oyunda meydana gelen ilginç ve güldürücü olaylarla karşılaşmanın keyfini çıkarıyor

Battlefield 3 Beta'da Komik Anlar: Yerde Solucan Gibi Sürünen Takım Arkadaşları ve Düşmanlar


Battlefield 3 Beta sürümünde, oyuncuların yere uzanıp nişan aldıkları sırada beklenmedik bir hata ortaya çıktı: Solucana dönüşme! Bu komik hata, oyuncuları kahkahalara boğarken, oyunda absürt anların yaşanmasına neden oldu. Yerde nişan alan karakterlerin solucana dönüşmesi, oyunseverleri güldüren ve unutulmaz anılar bırakan eğlenceli bir detay oldu.

PES 2010: FIFA'dan Sonra Akıllara Gelen, Futbol Tutkunlarının Gözdesi Oyunun Komik Hatası




PES'teki Komik Hata: Ronaldo'nun Haller Sahanın Derinliklerine Doğru Yolculuğu! Ayakları da Normalden Uzak Bir Görüntü Sunuyor.

Assassin's Creed Unity'de Karşılaşılan Yüzsüz Arno


Assassin's Creed Unity'nin İlk Gün Hatası: Yüzsüz Arno'nun Esrarengiz Görüntüsü! Oyunun Çıkışından Kısa Bir Süre Sonra Ortaya Çıkan Bu Hata, Arno'nun Yüzünün Yüklenmemesiyle Oyuncuları Şaşırttı. Ubisoft'un Hızlı Müdahalesiyle Hata Giderildi, Ancak Yüzsüz Arno'nun Kısa Süreli Serüveni Oyuncular Arasında Anı Olarak Kaldı.

Cyberpunk 2077'de Komik Bir An: Johnny Silverhand'ın T-Pose Hatasıyla Karşılaşma!




T-Pose Hatası, karakter tasarımlarında temel bir pozdur ve oyunlarda sıkça rastlanır. Bu hatada karakterler, hareket etmeleri gereken yerde beklenmedik bir şekilde T pozisyonuna geçerler. Cyberpunk 2077'de Johnny Silverhand'ın da bu hatayı yapması, karakterin ani ve komik bir şekilde T pozuna geçişini görmemize neden oluyor.

The Elder Scrolls V: Skyrim'de Sepet Hırsızlığı: Sıradışı Bir Hırsızlık Yöntemi



The Elder Scrolls V: Skyrim'de Teknik Bir Hata ile Kolay Hırsızlık: Satıcıdan Bir Şey Almak İstediğinizde Başına Sepeti Geçirip Görünmez Olun ve Rahatça Çalın


Peki Sizin Gördüğünüz Komik Hata Neydi ? Yorumlarda Belirtebilirsiniz..

Yorum Gönder

📜 Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
📜 Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
📜 Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
📜 Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
📜 Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...
📜 Yorum Yaparken Hata Oluştu Mesajı Alıyorsanız. Çerezlerinizi Temizlediğinizden Emin Olun.

Copyright © TLCRBN Designed by Bilge Han Bilgen | TLCRBN .